Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
cebulę szklimy na 1 łyżce oliwy z oliwek i na 1 łyżce masła klarowanego
dorzucamy 1 łyżeczkę tymianku i rozdrobniony czosnek
do zmielonego mięsa dorzucamy 1 jajko, 1 łyżeczkę przyprawy i 3 łyżki bułki tartej i podsmażoną cebulę
formujemy małe płaskie kotleciki, smażymy z każdej strony 3 minuty