Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatki znacznie wzbogacą smak tradycyjnego mielonego.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1617
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1617
Składniki
Fix przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
Przygotowaną mieszankę mieszamy z mięsem mielonym i dokładnie wyrabiamy. Dodajemy osączony groszek z kukurydzą.
Z masy formujemy nieduże kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Podajemy z ugotowanym ryżem i surówką.