Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często gotujemy obiad na dwa dni ale drugiego dnia nie zawsze mamy ochotę na to samo danie. Można je podac w innym wydaniu, tak jak kotlety mielone.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Składniki
Mięso z jajami, mąką i odciśniętą bułką dokładnie wyrobić. Przyprawić solą i pieprzem. Formować kotlety i smażyć na zloty kolor. Przygotowac sos: grzyby ugotowac, drobno posiekac. Zrumienic mąkę z masłem, rozprowadzic wywarem z grzybów, grzyby, zagotowac, przyprawic solą i pieprzem. Kotlety podawać polane sosem z ziemniakami lub ryżem i surówką. Smacznego.