Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki dzieciństwa, to coś, co łączy ludzi. Każdy ma inny smak i to jest fajne! Pamiętamy kotlety, które smażyła Babcia…pełne aromatu <3 Dzisiaj postanowiliśmy zrobić tak, jak Ona <3
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 223
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 223
Składniki
Cebulę siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę. Mięso wyrabiamy z cebulą, czosnkiem, jajkiem, mlekiem, zagęszczamy bułką tartą (około 100 g). Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą w płynie. Następnie obtaczamy w bułce tartej, smażymy na rozgrzanym oleju.