Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcia Stefcia robi najlepsze kotlety, smakują wybornie.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4765
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 935
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4765
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 935
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Składniki
Wykonanie: Pieczarki, paprykę oczyści i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić paprykę i pieczarki, przyprawić maggi, solą i pieprzem do smaku i podsmażyć, po czym ostudzić. Mięso wymieszać z namoczoną i dobrze odciśniętą bułką, wbić jajka, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić. Na dłoni formować kotlety, spłaszczyć, w środek włożyć przygotowany farsz i zlepiać owalne kotlety. Panierować w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor (na patelni kotlety lekko spłaszczyć widelcem. SMACZNEGO.