Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety marchewkowo- ryżowe- smaczne danie bezmięsne dla każdego! Polecam na piątkowy obiad i nie tylko.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Marchewkę gotujemy, obieramy i ścieramy na dużej tarce. Natkę pietruszki, ryż, marchewkę, jajko i mąkę mieszamy ze sobą przyprawiamy do smaku. Konsystencja ciasta musi być jak na kotlety mielone. Robimy kotleciki i smażymy na oleju. Ja podałam je z buraczkami ćwikłowymi i ziemniakami zapiekanymi w piekarniku.