Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotlety kapuściane"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Kapustę oczyść, poszatkuj. Wędlinę pokrój w kostkę. Mąkę wsyp do garnka, wlej bulion warzywny, zmiksuj. Dodaj jajka, połącz.
Dodaj kapustę, wędlinę i natkę, wymieszaj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Z masy usmaż kotleciki na oleju. Osącz z tłuszczu.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie