Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka propozycja na piątkowy obiad dla tych, którzy w ten dzień nie jadają mięsa ;)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 52
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1894
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 52
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1894
Składniki
Cebulkę zeszklić na maśle. Ugotowane jaja rozdrobnić np. widelcem. Następnie dodać cebulkę, odcedzoną kukurydzę, bułkę tartą, zieloną cebulkę i przyprawy.
Formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron.
Podawać np. z ryżem, surówką z marchewki i ulubionym sosem (u mnie cebulowy). Smacznego!