Kotlety jajeczne

Kotlety jajeczne
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Miła odmiana po kotletach mielonych

Składniki

Przygotowanie

  1. Cebulkę siekamy i podsmażamy na maśle. Ugotowane jajka trzemy na tarce warzywnej o małych oczkach. Dodajemy podsmażoną cebulkę, bułkę tartą, dwa surowe jajka, sól i pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy. Formujemy kotleciki i obtaczamy w bułce tartej. Pieczemy na rozgrzanym oleju.
    Podajemy do ziemniaczków i surówki. Jednak na zimno również są dobre.

Komentarze do przepisu (6)

Ewaaa 24 stycznia 2015
bardzo lubię :)
zjkrol 24 stycznia 2015
muszę kiedyś zrobić:)
Konto usunięte 24 stycznia 2015
Bardzo fajne kotlety !!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki