Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jak z restauracji a zrobione w domu:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 609
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 933
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 609
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 933
Składniki
Kotlety schabowe przygotować jak zwykle(w panierce:mąka,jajko,bułka tarta)i usmażyć.
Cebule pokroić na piórka i podsmażyć.
Paprykę i pieczarki pokroić w paseczki i dodac do cebuli.Podsmażyć al dente.Przyprawic do smaku.
Nałożyć warzywa na kotlety i posypać startym żółtym serem.
Zapiekać w piekarniku do roztopienia sera.
Podawać z frytkami lub ziemniakami,
Smacznego:)