Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smak
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 692
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1534
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 692
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 676
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1534
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Cebulkę zeszklić na patelni. Pieczarki drobno pokroić i także podsmażyć. Do mięsa mielonego dodać jajko, bułkę tartą, czosnek przeciśnięty przez praskę, pokrojone w drobną kostkę pomidory suszone oraz przestygniętą cebulkę z pieczarkami. Wszystko dokładnie wymieszać. Dodać drobno pokrojoną bazylię, doprawić solą i pieprzem do smaku. Formować kotleciki, smażyć na złoty kolor.
Wychodzi 6 sporych kotletów - 110 Kcal/1 kotlet