Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak ale inaczej
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8771
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 178
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 27
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 117
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 460
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 8771
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 178
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 27
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 117
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 460
Składniki
Surową pierś z kurczaka pokroić na kawałki i wrzucić do miski.
Pieczarki i cebulę obrać i pokroić podsmażyć na patelni i ostudzić.
Ostudzone warzywa dodać do pokrojonych piersi, wbić jajka i dosypać maki. Wymieszać tak , aby storzyć gęsta, lepką konsystencje. Posolić i doprawić pieprzem.
Rozgrzać patelnie z oliwą i nakładać placki. Smażyć podobnie jak placki ziemniaczane.