Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazylia to wspaniały dodatek do potraw.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9621
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 238
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 530
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9621
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 238
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 530
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i zmielić. Dodać zmiażdżony czosnek, bazylię, białka jaj i przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać masę mięsną i uformować owalne kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto i podawać z dodatkiem ziemniaków. Smakują również na zimno.