Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, tanie, dla tych którzy nie lubią brokułów.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 264
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 77
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 264
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 77
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Składniki
gotujemy brokuł w osolonej wodzie do miękkości.
Odcedzamy brokuł potem za pomocą tyczka do ziemniaków rozgniatamy go.
Gdy uzyskamy dość jednolitą masę czekamy aż troch ostygnie potem dodajemy jajko, czosnek rozdrobniony, koperek sól pieprz i bułkę tartą wszystko mieszamy tak jak na kotlety mielone.
Na osobnym talerzyku rozsypujemy trochę bułki tartej
Z uzyskanej masy kształcimy kulki ala" kotlety mielone obtaczamy je w bułce tartej i smażymy z obu strony na rozgrzanym oleju na patelni aż do uzyskania brązowej barwy .
Najlepiej smakują z ziemniaczkami i dowolna surówką. Życzę smacznego!! :-)