Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ser zmieszany z pieczarkami i otulony mięsem to pyszna propozycja na niedzielny obiad. Mięso jest soczyste a serek nadaje wyrazistego smaku.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Składniki
1. Fileta z kurczaka mielimy na maszynce.
2. Wbijamy jajko
3. Wsypujemy bułkę tartą.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Dokładnie mieszamy.
6. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, prużymy na rozegranym oleju .
7. Pieczarki kroimy i dodajemy do cebuli.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Gdy pieczarki są już dobre dodajemy serki i prużymy do momentu rozpuszczenia.
10. Robimy kotlety w każdy środek kotleta wkładamy farsz, panierujemy w bułce tartej.
11. Smażymy z obu strony na rozgrzanym oleju.
12. Kotlety gotowe. 13. Smacznego.