Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
1. mięso rozbić, posypać solą i pieprzem, na kotlety położyć po 2 plasterki sera, założyć brzegi, zwinąć roladki, 2. kotlety panierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej, 3. smażyć na rozgrzanym oleju, po ok 5 min, dobrze smakują z pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego