Kotlet schabowy sauté

Kotlet schabowy sauté
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
:) Pyszny ,soczysty ,szybki w przygotowaniu.

Składniki

  • 2 kotlety schabowe bez kości po 120 g
  • łyżeczka oliwy
  • 1,5 łyżeczki masła
  • sól ,pieprz

Przygotowanie

  1. Mięso umyłem ,lekko rozbiłem ,oprószyłem solą i pieprzem. Na patelni rozgrzałem tłuszcz (oliwę z płaską łyżeczką masła). Kotlety smażyłem po 3 min z każdej strony ,po przełożeniu położyłem na każdy pozostałe masło.

Komentarze do przepisu (4)

Konto usunięte 08 marca 2014
smaczny,ale ja mam przesyt kotletów hehe
GREGORHSPEED 08 marca 2014
:D hehe...ja tak się nasyciłem ,że przed chwilą wstałem :D zawiązywałem brzucha ;) dobrze ,że latem nie... Czytaj całość »
:D hehe...ja tak się nasyciłem ,że przed chwilą wstałem :D zawiązywałem brzucha ;) dobrze ,że latem nie jadę na samotny bicz ,bo siara byłaby wyjść ;)
Konto usunięte 08 marca 2014
hehe z pewnością podrósł "Maciek",podrósł hehe
we dwójke szybciej zbijesz.....hehe
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 2 kotlety schabowe bez kości po 120 g
  • łyżeczka oliwy
  • 1,5 łyżeczki masła
  • sól ,pieprz
Składniki