Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka, skosztuj koniecznie
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 728
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 132
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 38
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 401
Polecam.
Odsłon: 471
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 728
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 132
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 38
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 401
Polecam.
Odsłon: 471
Składniki
piersi pokroić w drobną kostkę, dodać jajko i bułkę tartą do uzyskania zbitej masy. Mięso oprószyć vegetta, pieprzem, solą, ziołami prowansalskimi, wymieszać. Ulepić z nich niezbyt duże kotlety. Obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć.
Cebulę pokroić w plastry i uduścić, by była szklista i miękka. Przyprawić wg smaku.
Obrane i pokrojone pieczarki udusić pod przykrywką na niewielkim ogniu. Przyprawy do smaku.
Kotlety podawać z ziemniakami i ulubioną surówką. Cebulą i pieczarkami udekorować usmażone kotleciki. Smacznego