Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad zaserwowałam jakże zwykłego kotleciaka, ziemniaki zapiekane oraz surówkę z sałaty lodowej. Pychotka
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
Mięso mielimy, dodajemy wcześniej namoczoną bułkę (ja moczę bułkę w mleku), przyprawy oraz jajo, wszystko mieszamy. Smażymy na rozgrzanym oleju, mięso dosyć mocno się klei dlatego proponuję przy każdym formowaniu zwilżyć ręce w wodzie. Smacznego Przepis na zapiekane ziemniaczki znajdziecie na moim profilu.