Kotlet mielony z kury

Kotlet mielony z kury
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
ZASTANAWIAŁEM SIĘ CO MOŻNA ZROBIĆ Z KURĄ NA KTÓREJ UGOTOWAŁEM ROSÓŁ...

Składniki

  • ĆWIARTKA UGOTOWANEJ KURY
  • 1 JAJKO
  • ŁYŻECZKA ZIÓŁ PROWANSALSKICH
  • CEBULA
  • BUŁKA TARTA
  • BUŁKA CZERSTWA
  • SÓL I PIEPRZ DO SMAKU

Przygotowanie

  1. ODDZIELIĆ MIĘSO OD KOŚCI. ZEMLEĆ W MASZYNCE DO MIĘSA RAZEM Z CZERSTWĄ BUŁKĄ I CEBULĄ. DODAĆ JAJKO,ZIOŁA PROWANSALSKIE. DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM. UFORMOWAĆ KOTLETY,OBTOCZYĆ W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYĆ.

Komentarze do przepisu (1)

Maudie 25 czerwca 2013
Kreatywne i smaczne podejście do kury z rosołu:)
Składniki
  • ĆWIARTKA UGOTOWANEJ KURY
  • 1 JAJKO
  • ŁYŻECZKA ZIÓŁ PROWANSALSKICH
  • CEBULA
  • BUŁKA TARTA
  • BUŁKA CZERSTWA
  • SÓL I PIEPRZ DO SMAKU
Składniki