Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, sycący dla miłośników kaszy i nie tylko :)))
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 517
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 517
Składniki
Grzyby namoczyć najlepiej dzień wcześniej, ugotować i przestudzone pokroić, kaszą ugotować wystudzić. Bułkę namoczyć i odcisnąć ja moczę w wodzie. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, czosnek przecisnąć przez praskę, marchew i ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki dodać do mięsa mielonego przyprawić solą, pieprzem i ziołami, formować nieduże kotleciki, panierować w bułce i smażyć a potem zajadać z suróweczką np. z kapusty pekińskiej . Smacznego :)))