Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący i smaczny kotlet na niedzielny obiad.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 253
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 253
Składniki
Wykonanie: Mięso wrzucić do miski, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek, bułkę tartą, doprawić do smaku sola i pieprzem. Bardzo dokładnie wyrobić masę mięsną. Płatki pokruszyć, dodać bułkę tartą i wymieszać. Z powstałej masy mięsnej formować na dłoni zgrabne kotlety, panierować w płatkach kukurydzianych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.