Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek na obiad. Przepis dała mi moja ciocia z Bieszczad.
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 83
Czekoladowe ciasto z kremem pistacjowym to bogaty deser, który przypadnie do...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 83
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, osuszyć i rozbić z dodatkiem soli i pieprzu, następnie posmarować musztardą. Parówki obrać z osłonek, owinąć w trąbkę pora i położyć na przygotowane filety. Całość zawinąć i spiąć wykałaczkami, moczyć w rozmąconych jajkach, panierować w bułce tartej z mąką. Smażyć roladki na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoto. Podawać do obiadu lub jako zakąska razem z pieczywem.