Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 798
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 41
Polecam.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 798
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 41
Składniki
Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego i smażymy na niej cebulkę posiekaną w drobną kostkę,oraz pieczarki starte na tarce ,studzimy.Do wystudzonej masy scieramy ser,mieszamy,doprawiamy wegetą. Pierś podwójną rozdzielamy robimy w nich kieszonki,napełniamy farszem,spinamy wykałaczkami,solimy,pieprzymy. Panierujemy w jajku i bułce,smażymy na średnim ogniu pod przykryciem z obu stron.Podajemy z ziemniakami i np.z młodą kapustą.Smacznego:)