Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki wyszły bardzo smaczne i delikatne.Bardzo polecam:)
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Mięso obrać z nóżek i drobno pokroić. Jajka,natkę,paprykę,ser żółty drobno pokroić i wrzucić do miski z mięsem. Dodać podsmażoną pokrojoną w kostkę cebulkę,wyciśniętą bułkę ,bułkę tartą , 2 jajka surowe, oraz przyprawy. Wyrobić masę.Formować kotleciki,obtoczyć w tartej bułce i smażyć z obu stron.
Smacznego życzę!