Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety mielone można czasami urozmaicić żeby nam się nie znudziły a w takim wydaniu są bardzo smaczne i wyglądają na stole bardzo dekoracyjnie.
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4824
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 32
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 41
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4824
Orzeźwiająca lemoniada cytrynowa z syropem miętowym. Doskonała na upalne dni....
Odsłon: 28
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 32
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 41
Składniki
1. Wszystkie składniki na kotlety łączymy ze sobą robiąc kuleczki a w nich otwór.
2. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia
3. Pieczemy 180 °C 40 minut.
4. Cebule obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju, wkładamy w otwory kotletów.
5. Pieczarki kroimy prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem oraz solą, wykładamy na cebulę.
6. Nakładamy na każdy kotlet starty na tarce o dużych oczach ser, ponownie zapiekamy 10 minut
7. Pomidory oraz paprykę pokroić w kostkę, dodać szczyptę czosnku, oliwę, posolić i dokładnie wymieszać.
8. Ułożyć na kotletach.
9. Danie Gotowe. 10. Smacznego.