Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne do obiadu kotlety.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wykonanie: Zagotować 3 szklanki wody i wrzucić kostkę rosołową. Do wrzącego rosołu wsypywać powoli kaszę mannę (mieszając uważać aby nie powstały grudki). Garnek przykryć i na najmniejszym palniku podgotowywać 5 minut. Odstawić, dodać masło i zostawić do przestudzenia. Następnie dodać resztę składników i formować owalne kotleciki. Obtaczać w bułce tartej, smażyć na jasnozłoty kolor, podawać z dowolnym sosem.