Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super delikatne i aromatyczne , każdy prosi o dokładkę.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 66
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 91
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 66
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 91
Składniki
Mięso doprawić solą , pieprzem, przyprawą gyros. Morele , żurawinę zalać gorącą wodą. Morele pokroić w drobną kostkę. Jabłko obrać , utrzeć na tarce o grubszych otworach. Ser mozzarellę pokroić w drobną kostkę. Owoce, ser , jajko dodać do mięsa i dokładnie wymieszać.
Uformować kotleciki, obtoczyć w tartej bułce, ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić kotleciki i piec 20 - 25 minut. Podawać jak kto lubi , u mnie z podpieczonymi ziemniakami i surówką.