Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,aromatyczne i chrupiące.Dietetyczne,bez nasączenia tłuszczem ze smażenia.Serdecznie polecam:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 666
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 98
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 666
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 98
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Mięso zmielić wraz z czosnkiem i bułką namoczoną i odciśnięta. Cebulę pokroić w kostkę. Dodać jajka,bazylię doprawić pieprzem i solą i dokładnie wyrobić mięso. Formować kotleciki,obtaczać w bułce tartej i kłaść na blachę z piekarnika wyłożoną papierem do pieczenia. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.Piec 30min.po tym czasie włączyć termoobieg i zapiec do zrumienienia.
Smacznego życzę!