Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne kotleciki w nieco odmiennej wersji, doskonale do tego pasuje ryż lub po prostu... ziemniaczki :) Doskonale smakuje na ciepło jak i na zimno np. do przełożenia bułek (jeśli oczywiście jeszcze coś zostanie ;)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 55
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 788
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 55
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 788
Składniki
Fileta z kurczaka umyć i pokroić na kawałki. Warzywa na patelnię poddusić około 10min na rozgrzanym oleju. Warzywa dodać do pokrojonego fileta, dodać jajka, 2 łyżki mąki, pieprz, sól, przyprawę do kurczaki i curry. Wszystko razem wymieszać.
Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. - Podawać z ryżem lub ziemniaczkami SMACZNEGO :)