Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje kotleciki są przygotowane z kotleta schabowego , sera i masła. Panierowane w jajku i bułce tartej. Polecam
nóź, tłuczek, deska do krojenia, talerze na panierkę, patelnia,
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Kotlety schabowe opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem a większy płat. Płat oprószyć solą i pieprzem, na każdym ułożyć kawałek sera żółtego oraz plastry masła. Założyć boki i ciasno zwinąć w rulon. Obtaczać w jajku , a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty, rumiany kolor. Podawać jako dodatek do frytek, ziemniaczków itp. Smacznego
Kotlety gotowe do podania.