Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Koszyczki z ciasta francuskiego z pieczarkami"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Składniki
Koszyczki z ciasta francuskiego włóż do nagrzanego do 180°C piekarnika, piecz ok. 15 minut.
Pieczarki obierz, pokrój na ćwiartki, usmaż na maśle. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Porcjami dodawaj serek mascarpone, mieszając. Smaż chwilę, aż masa zgęstnieje. Przypraw.
Gorące koszyczki napełnij pieczarkami. Ułóż po plasterku zwiniętej szynki, udekoruj natką.
Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie