Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,zdrowe i bardzo aromatyczne danie,serdecznie polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 165
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 165
Składniki
Miałam ugotowaną kaszę gryczaną dzień wcześniej,zostały mi dwie torebki,więc powstały koszyczki francuskie. Do kaszy dodać czosnek drobno pokrojony,kabanosy,jajka i przyprawy. Dokładnie wyrobić . Zostało mi trochę masy więc zrobiłam jeszcze kotleciki,ale o nich w następnym przepisie:)
Do babeczkowej foremki nakładac kwadraty ciasta francuskiego,do środka kaszę z przyprawami,a wierzch posypać startym serem żółtym. Boki ciasta francuskiego posmarować pędzelkiem roztrzepanym jajkiem. Blaszkę włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st.góra-dól i piec do rozpuszczenia sera.
Smacznego życzę!