Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Koreczki z ziemniakami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Ziemniaki wyszoruj, ewentualnie obierz, przetnij wzdłuż na pół. Posól. Rozmaryn opłucz, posiekaj. Ziemniaki ułóż na blasze. Skrop oliwą. Posyp rozmarynem. Piecz ok. 45 min w temp. 175 st.
Bułeczkę namocz, odciśnij, wymieszaj z mięsem. Dodaj jajko, musztardę, natkę. Przypraw. Z masy uformuj 20 kulek. Smaż je 10 minut na oleju.
Fetę pokrusz. Czosnek obierz, posiekaj. Jogurt wymieszaj z serem i czosnkiem. Przypraw solą i pieprzem.
Kulki z mięsa przymocuj do ziemniaków wykałaczkami. Przed podaniem koreczki polej sosem jogurtowym.
<strong>Jedna porcja zawiera: 310 kcal</strong>Źródło: Tina