Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Koreczki z kabanosem"
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 108
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 39
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 108
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 39
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
Kromki chleba posmaruj masłem. Kieliszkiem wytnij kółka. Z sera również wytnij kółka. Ogórki przekrój na pół. Oliwki osącz z zalewy, pokrój na plasterki. Kabanosy pokrój na małe 2 cm kawałki. Listki mięty opłucz, osusz.
Na wykałaczki nabij kawałek chleba, ser żółty, połówki ogórka, kawałek kabanosa i czarną oliwkę. Koreczki ułóż na talerzu. Dookoła wysyp cebulki marynowane, udekoruj listkami mięty.
<strong>Przepis przysłała Teresa Bartosiewicz z Policznej .</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie