Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Ziemniaki ugotować.Ostudzić.Zmielić.Razem z mąką i jajkami wyrobić.Zrobić kopytka(wszyscy wiemy jak więc nie podaje).Ugotować.
Do naczynia żaroodpornego dodać troszke masła.Wrzucic ugotowane kopytka,dodać cukier i mak.Podsmażyć troszke.Gotowe.
Nie podaje proporcji na ziemniaki bo robie zawsze na oko.
Na Św.Bożego Narodzenia robie z tego paluszki zamiast kopytek.
Smacznego.