Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre kopytka podane nieco inaczej.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 43
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3300
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 210
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 43
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3300
Składniki
Kiełbasę pokrój na plasterki, brokuł podziel na różyczki, posiekaj cebulę i czosnek. Śmietanę wymieszaj z musztardą i szklanką wody.
Na dużej patelni rozgrzej olej, wrzuć kiełbasę. Gdy się przyrumieni dodaj cebulę i czosnek, smaż przez minutę, dodaj brokuły i kopytka. Smaż przez 3 minuty, wlej śmietanę, podgrzej przez minutę, dopraw pieprzem.