Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i latwe danie pasujace do wiekszosci sosow i mies.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 44
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 44
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Składniki
Najpierw gotujemy obrane ziemniaki,odcedzamy i czekamy jak wystygna.Jezeli sa juz zimne to przekrecamy je przez maszynke-dodajemy do nich make,jajka,sol i wyrabiamy ciasto.
Gdy mamy wyrobione juz ciasto to posypujemy stolnice maka i na niej toczymy z ciasta waleczki grubosci palca,lekko je splaszczamy i kroimy ukosnie.
Nastepnie wrzucamy kluski do osolonego wrzatku i gotujemy je w duzej ilosci wody,az wyplyna na wierzch.