Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Koperkowa z pulpetami"
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 62
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 58
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 83
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 62
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 58
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 83
Składniki
<strong>:</strong>
Do garnka z wrzątkiem wrzuć pokrojone w kostkę ziemniaki i startą marchewkę. Dołóż związane nitką warzywa: seler, pietruszkę i por. Gotuj ok. 20 minut. Wyciągnij paczuszkę włoszczyzny.
Mięso mielone dopraw solą i pieprzem. Dodaj bułkę tartą i uformuj małe kuleczki. Dołóż je do zupy wraz z posiekanym pęczkiem koperku. Gotuj zupę jeszcze ok. 10 minut.
Mały kubeczek śmietany rozrób z gorącą zupą i dolej do garnka.
Na koniec dopraw danie do smaku i dokładnie wymieszaj.
<strong>Marta Sztabińska z Grajewa</strong>Źródło: Super TV