Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy koperek obrodzi można go wykorzystać do nafaszerowania piersi z kurczaka...polecam ;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 664
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1845
Polecam.
Odsłon: 5707
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 664
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1845
Polecam.
Odsłon: 5707
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszeń, przyprawić. Środek wysmarować serkiem i dodać pokrojony drobno koperek.
Drobno posiekany koperek połączyć z solą morską i olejem, wymieszać. Piersi obtoczyć w marynacie i pozostawić na ok. godzinę w chłodnym miejscu. Następnie mięso z marynata przełożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć. Piec ok. 30 min. w temp. 160 stopni. Smacznego!