Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 45
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 180
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 45
Składniki
Marchew, kalafior i pieczarki umyć. Marchewkę i kalafior rozdrobnić, gotować ok. 15 min we wrzącej wodzie. Cebulę pokroić na talarki, podsmażyć. Dodać pokrojone pieczarki. Pod koniec smażenia dodać rosołek, ziele, listek, ugotowaną marchew i kalafior. Wymieszać, dodać śmietanę, posypać solą i pieprzem. W kilku litrach wody ugotować makaron. Wyłożyć na talerze, dodać sos z warzywami.