Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kokardki z parówkowymi krążkami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Parówki pokrój na talarki, cukinię – na półplasterki. Makaron ugotuj al dente, przelej zimną wodą i wymieszaj z 1 łyżeczką oleju. Resztę oleju podgrzej, wrzuć parówki i cukinię. Smaż 5 min, dopraw i zdejmij z ognia.
sosu wymieszaj. Paprykę i cebulę oczyść, drobno pokrój. Dołóż do sałatki, przemieszaj. Skrop sosem.Źródło: Naj