Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe i proste danie.Lubia je duzi i mali:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 57
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 57
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Składniki
Z cytryny otrzec skorke (2 lyzeczki) i wycisnac sok (3 lyzki. Na patelni roztopic maslo, dodac cebule i smazyc okolo 2 min. Nastepnie dodac lososia, sol, pieprz i skorke. Smazyc az ryba bedzie usmazona (okolo 5 min).
Ugotowany makaron odcedzic zachowujac 1/3 szklanki wody "z makaronu". Dodac wode do lososia. Groszek sparzyc goraca woda i dodac do makaronu. Na koniec polaczyc wszystkie skladniki, dodajac koperek i sok z cytryny.