Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis i wykonanie mojej kuzynki Doroty...
Polecam.
Odsłon: 310
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 310
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 106
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę.Tak samo kroimy kiełbasę,boczek.marchewkę i cebule.Naczynie w którym będziemy przygotowywać danie wykładamy liścmi białej kapusty Wrzucamy wymieszane z przyprawami składniki.Wierzch przykrywamy liściem kapusty.Zakręcamy kociołek.Stawiamy na małym ogniu na około 1.5 do 2 godzin.Po otwarciu delikatnie zamieszać.Gotowe!