Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Knedle z gęsiną"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 238
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 70
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 238
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 70
Składniki
Ugotowane ziemniaki przepuść przez praskę. Dodaj mąkę krupczatkę, jajka, kaszę mannę, mleko, szczyptę soli i zagnieć ciasto.
Pieczoną gęsinę pokrój. Dopraw solą i pieprzem. Na posypanej mąką stolnicy uformuj z ciasta wałek i pokrój w plasterki. Rozciągnij ciasto i napełnij mięsem.
Uformuj knedle. Wrzuć do wrzącej wody i gotuj 12-15 minut. Pokrój cebulę, podsmaż i dodaj odsączoną kapustę oraz kminek. Duś 10 minut. Pokrojony bekon podsmaż i posyp nim knedle.
Czas przygotowania: 30 min 430 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień