Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w wykonaniu danie na smaczny i tani obiad.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Składniki
Wykonanie: Bułki drobno pokruszyć i zrumienić w piekarniku. Boczek, kiełbasę pokroić w kostkę i na wytopionym tłuszczu zrumienić posiekaną cebulę. Jajka rozbełtać z mlekiem, przyprawić do smaku i wymieszać z grzankami, przysmażoną kiełbasą, cebulą z boczkiem, natką pietruszki. Dokładnie wymieszać i przełożyć do wcześniej przygotowanej formy keksowej. Zapiec w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.