Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad były kluski inne niż zawsze każdy robi jeśli chcecie przepis to już wam go zostawiam pod podanym linkiem
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 250
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 250
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Do miski dodać przeciśnięte przez praskę ziemniaki z dnia poprzedniego, starty na tarce jarzynowej kalafior oraz mąkę a następnie całe jajko i pozostałe składniki. Całość za pomocą ręki wyrobić na jednolitą masę
Z przygotowanego ciasta nabierać w dłonie dowolną ilość ciasta i kulając w dłoniach uformować kluskę, przygotowane kluski wkładać na gotującą się osoloną wodę i od czasu wypłynięcia ich na wierzch gotować na bardzo wolnym ogniu przez 3 - 5 minut, wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej