Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kurzą wątróbkę
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 581
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 924
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 245
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 581
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 924
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 245
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i energicznym ruchem wymieszać łyżką. Kłaść na gotującą się wodę, od wypłynięcia na wierzch gotować na wolnym ogniu jeszcze 5 minut. Podawać kto z czym lubi my mieliśmy z wątróbką drobiową.
Na patelnię dodać masło, roztopić następnie dodać cebulę pokrojoną w piórka, podsmażyć na lekko brązowo. Jak już cebula jest gotowa dodać wątróbkę i smażyć do czasu aż nie będzie krwi, na koniec posolić i dodać pieprz cytrynowy.