Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
511 kcal (39 g białka / 13 g tłuszczu / 60 g węglowodanów)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Twaróg rozgnieć widelcem z jajkiem, erytrytolem i szczyptą soli.
Potem do składników z punktu 1 dodaj mąkę i wymieszaj wszystko na jednolitą masę.
Blat posyp mąką.
Wyłóż na niego przygotowane ciasto, uformuj z niego wałek i krój nożem na niewielkie kopytka.
W garnku zagotuj wodę. Dodaj do niej kluski i gotuj je ok. 3-4 minuty od momentu wypłynięcia na powierzchnię.
Całość odcedź, wyłóż na talerz i podawaj z cynamonem, erytrytolem i ulubionymi dodatkami.