Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klopsiki nadziewane pieczarkami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Pieczarki obgotuj w osolonej wodzie, odcedź, ostudź. Do mielonego mięsa dodaj starte marchewki, pokrojoną paprykę, jajka, bułkę tartą. Przypraw.
Masą mięsną obklej pieczarki. Kulki obtocz w mące. Usmaż na gorącym oleju. Podaj z ziemniakami oraz surówką.
<strong>Małgorzata Góralska z Lidzbarka</strong>Źródło: Takie jest życie